Oferta dla grup

Oferta dla grup zorganizowanych

Przygotowywujemy również propozycje spoza głównego menu po wcześniejszym uzgodnieniu z szefem kuchni.
Do każdego z zestawu podajemy na stoły pieczywo, wodę oraz soki w dzbankach.
Możliwość dokupienia przystawek, napoi gorących oraz alkoholi.
Zestaw 1 – 35zł/os
I Danie:
 Krem pomidorowy z grzanką
II Danie:
Mix pierogów okraszonych smażoną cebulką i koperkiem
(4 sztuki pierogi ruskie,
4 sztuki pierogi z mięsem)
Deser:
Owoce sezonowe z sosem malinowym
Zestaw 2 – 40zł/os
I Danie:
 Zupa pomidorowa z lanym ciastem
II Danie:
Penne ze szpinakiem i serem feta
Deser:
Owoce sezonowe z sosem malinowym
Zestaw 3 – 45zł/os
I Danie:
Krem pieczarkowy z groszkiem ptysiowym
II Danie:
Pieczone udko z kurczaka z ryżem
marchewka w sosie beszamelowym
Deser:
Szarlotka lub sernik
Zestaw 4 – 45zł/os
I Danie:
Kwaśnica na wędzonce
II Danie:
Kotlety mielone z cebulką i pieczarkami
Ziemniaki puree
Buraczki zasmażane
Deser:
Szarlotka lub sernik
Zestaw 5 – 45zł/os
I Danie:
Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami
II Danie:
Filet z kurczaka w sosie szpinakowym
Ziemniaki opiekane
Zestaw surówek
Deser:
Szarlotka lub sernik
Zestaw 6 – 50zł/os
I Danie:
Żurek Krakowski z jajkiem i kiełbasą
II Danie:
Pieczeń wieprzowa w sosie własnym
Ziemniaki gotowane
Zestaw surówek
Deser:
Szarlotka lub sernik
Zestaw 7 – 50zł/os
I Danie:
Zupa grzybowa z makaronem
II Danie:
Pieczony schab ze śliwką w sosie pieczeniowym
Ziemniaki puree
Zestaw surówek
Deser:
Szarlotka lub sernik
Zestaw 8 – 55zł/os
I Danie:
Kartoflanka staropolska
II Danie:
Pierś z indyka w sosie żurawinowym
Pieczone ziemniaki
Glazurowana marchewka
Deser:
Szarlotka lub sernik
Zestaw 9 – 50zł/os
I Danie:
Krem pomidorowy z grzanką serową
II Danie:
Ryba panierowana
Frytki
Surówka z marchewki
Deser:
Szarlotka lub sernik
Zestaw 10 – 65zł/os
I Danie:
Krem borowikowy z groszkiem ptysiowym
II Danie:
Tradycyjne polskie zrazy wołowe w sosie myśliwskim
Kluski śląskie
Czerwona kapusta
Deser:
Szarlotka lub sernik
Zestaw 11 – 65zł/os
I Danie:
 Krem borowikowy z groszkiem ptysiowym
II Danie:
Łosoś w sosie porowym
Ziemniaki po krakowsku
Bukiet gotowanych warzyw
Deser:
Szarlotka lub sernik